top of page

Diensten

U vindt hier een volledige uitleg van de diensten die wij onze klanten bieden en de manieren waarop wij u kunnen helpen

One on One

One on one

U heeft ervaring en weet waar u staat. Uw onderneming doet het goed, de zaken lopen. Uw ervaring geeft u voldoende rust en zekerheid. Er is geen acute nood aan extra professioneel advies of begeleiding, zolang u voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en uw boekhouding correct en tijdig verwerkt is.
Reken op Adati. Wij doen het cijfer- en boekwerk zodat u zich helemaal kan focussen op uw eigen expertise en klantenservice. We staan in voor de kwartaalaangiftes en voorzien jaarlijks een overzicht van de cijfers. Naast de opvolging van de wettelijke actualiteit is onze proactieve taak elkaar ongeveer een keer per jaar te ontmoeten voor een schatting van uw voorafbetalingen of sociale bijdragen.
Kortom: Alles verloopt correct zonder onaangename verrassingen. U bent verzekerd.

Business Plan

Link to return 

Start u met een eigen zaak of bent u reeds een ervaren ondernemer en denkt u aan uitbreiden met het oog op nieuwe opportuniteiten? Wilt u nauwere begeleiding? Wenst u uw cijfers beter te kunnen interpreteren?
Om bij te zijn met de zaken heeft u een boekhouder nodig die uw onderneming kent en er voor u is. Met Link 2 Return bouwen we een relatie op om u optimaal te kunnen begeleiden.
Adati zorgt voor alle wettelijke verplichtingen en aangiftes, en gaat nog een stap verder. We gaan een gefundeerde samenwerking aan. Met u. Maandelijks worden uw documenten ingeboekt. Alleen zo kunnen we samen de groei van uw onderneming op de voet volgen en tijdig bijsturen in de richting die u wenst. We nemen een actieve rol op en vertalen uw boekhouding naar uw eigen behoeften.
Samen creëren we een link en zorgen zo voor return.

Link to return
Fit for the future

Fit for the future

Wees klaar voor de toekomst.
Het digitale tijdperk biedt opportuniteiten en perspectieven, ook voor ondernemers. Hoewel de boekhouding traditioneel een aspect is van uw onderneming dat u noodgedwongen of met plezier uit handen geeft, kan u hier nu meer dan ooit uw eigen stempel op drukken.
Bent u een digitale duizendpoot en heeft u ervaring met het beheer van boekhouding? Boek gerust zelf in en reken op Adati voor de nodige begeleiding. Wij zorgen ervoor dat u dagelijks toegang krijgt tot uw cijfers en resultaten.
Als fiscaal adviseur staan we voor u paraat om die zo goed mogelijk te interpreteren en analyseren. Zo houdt u steeds de controle en een vinger aan de pols.

Person working outside

Wilt u een afspraak maken om te bespreken hoe wij u kunnen helpen

bottom of page